O nama

Naš tim čine iskusni tehničari koji dugi niz godina uspešno ispunjavaju sve zahteve naših saradnika.

Tehničari koji svakodnevno unapređuju svoje znanje i veštine iz svih oblasti zubne protetike, redovno pohađaju seminare, kurseve i prate edukacije kako u zemlji tako u inostranstvu. Želja za napredovanjem praćenjem trendova i usavršavanjem, kako teorijskog tako i praktičnog znanja laboratoriju je predstavila kao jedinu VITA Master i BREDENT preporučenu laboratoriju.

Naš cilj jeste da Vam vratimo osmeh na lice!

Najsavremenija zubno-protetska laboratorija u Srbiji

Zahvaljujući svakodnevnim naporima usmerenim ka poboljšanju svih segmenata rada i poslovanja, Čakan Dental Lab je jedna od najsavremenijih zubno-protetskih laboratorija u Srbiji.

Korišćenje aparata i opreme, koji predstavljaju poslednje dostignuće tehnike u ovoj oblasti, čini osnovu za vrhunski kvalitet naše usluge. Pored toga, kvalitet naših usluga je i rezultat selekcije stručnih i ambicioznih kadrova, usavršavanih u zemlji i inostranstvu.

Radni prostor daje najjasniju vizuelnu predstavu o našem pristupu ovom poslu, a definisan je unapred određenim pozicijiama svih elemenata i učesnika u radu. Tako je postignuta prijatna i motivišuća radna atmosfera, koja se u velikoj meri prenosi na kvalitet usluge.

Kontakt

Reference

Konstantno usavršavanje na domaćim i internacionalnim trening-seminarima i kursevima u cilju korišćenja najsavremenijih materijala i kvalitetnije izrade zubno-protetskih nadoknada.